tirsdag den 7. maj 2013

Det dufter af sommer..

Puha. Vil gerne indrømme at undertegnede har forsømt både blog og internet de sidste par dage. Det hele er gået op i snarlig eksamen, pilates, matador, elevsøgning, for mange aftaler og ikke mindst sommerlignende tilstande.

- For KÆFT (!) det har været godt vejr de sidste par dage!  
Sidste fredag var hele Skive gågade lavet om til aftenunderholdning, butikker med lange åbningstider og servering af røde pølser og øl. Her sad undertegnede med svigerinderne og nød en frühli i det fantastiske solskindsvejr ude foran en proppet "Potten", inden turen gik videre til mad og pool.
De sidste solskindsdage (hvertfald ifølge DMI) er blevet brugt på løbeture sammen med den lige så fitness-gale Regitze efterfulgt af hjemmelavet is (her nævnes; hindbær-is, banan-is og lakrids-is med hvid chokolade) og "guldmedaljer". (Har en idé om at smide opskriften ud herinde. En RIGTIG mormor-småkage som jeg husker den, fra da jeg ikke var større end 5 lorte høj.) 
 Har endda budt sommeren velkommen ved at have været i kælderen og fundet mine sommerkjoler og mindre uldne beklædningsgenstande frem. DEEEEEEJLIGT. 

Skrækkeligt at man kun liiiige får lov til at snuse til varmen, og lige så hurtigt som det kom, forsvinder det gode vejr, gudhjælpemig, igen. (Som de siger det bedst i Jylland: - TRÆLS!)
Typisk.. Helligdagende er lige om hjørnet (nogle af os har fri BÅDE torsdag og fredag) og så vender vejret.

MEN, MEN, MEN! - Anne har anskaffet sig alle samtlige 24 afsnit af et stykke dansk historie: Matador! Så kan regnvejret bare komme an. (Jeg vil sidde indenfor med the, chokolade, Hans-Christian, Maude og grisehandleren. What's not to love?)

HOPLA!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar